ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟ ۵ ماده غذایی که مصرف منظم آنها به افزایش هوش کمک می‌کند
سرخط خبرها

پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف

  • کد خبر: ۷۳۷۴۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف
بسیاری از مردم انبه را دوست دارند و منتظر فصل آن هستند، اما از فواید پوست آن اطلاع ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوست انبه علاوه بر دارا بودن طیف وسیعی از ترکیبات، مواد مغذی و ویتامین‌ها که در درمان بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات سلامتی نقش دارند از تشکیل سلول‌های چربی در بدن جلوگیری می‌کند که یک روش ایمن و مؤثر برای کاهش یا حفظ وزن است.

میوه انبه همراه با پوست حاوی یک گروه قوی از ویتامین‌های C، A، E، K، B۶ و همچنین مواد معدنی مانند مس و گروهی از فیبر‌های مهم بدن است.

انبه همچنین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان مانند مانگیفرین، نوروترول، رسوراترول و کوئرستین است که برخی از آن‌ها از فرد در برابر انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند؛ به گونه‌ای که علاوه بر نقش برخی از آن‌ها در مقابله با پیری، درد مفاصل و استخوان و تقویت ایمنی بدن در برابر عفونت، با رادیکال‌های آزاد که مسبب سرطان هستند، مقابله می‌کند.

 

پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف

 

پوست انبه را چگونه مصرف کنیم؟

اگر می خواهید پوست این میوه را امتحان کنید، چند روش برای خوردن آن وجود دارد. ساده ترین روش این است که مانند مصرف سیب، گلابی یا هلو، انبه را بدون جدا کردن پوست آن مصرف کنید. برای از بین بردن طعم تلخ آن می توانید پوست این میوه را در داخل اسموتی مورد علاقه خود بریزید. مخلوط کردن آن با سایر مواد خوشمزه، یک روش عالی برای خوش طعم تر شدن آن است. در هر صورت، برای از بین بردن باقیمانده سموم دفع آفات لازم است آن را با یک تمیز کننده میوه و سبزیجات بشویید.

منبع: YJC/الودکتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->